Ultrasunete

Lipoliza cu CELLSONIC  

Lipoliza este un tratament folosit in scopul combaterii celulitei fibrozate, actionand asupra microcirculatiei si adipocitelor prin energia mecanica vibranta a ultrasunetelor de joasa frecventa.

Ultrasunetele din industria de infrumusetare corporala exploateaza aceeasi tehnologie folosita de medici pentru scanarile prenatale,cu observatia ca, in industria de infrumusetare corporala, ultrasunetul va penetra cativa milimetri mai profound, pentru a ajunge la tesutul adipos unde celula este captiva. Ultrasunetele creeaza micro vibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, "spargand" depozitele de grasime, asa cum tonalitatea ridicata a unei cantarete de opera poate sparge un pahar.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un million de herti pe secunda, pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete, avand efect de "curatare" a grasimilor, de incalzire pana la topire a acestora si eliminarea lor din organism. 

Propagarea ultrasunetelor ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel, ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac melanina sa treaca prin vasele de sange ori prin sistemul limfatic in rinichi, de unde este eliminata din corp prin urina.

Tratamentul ultrasonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fese, coapse, brate. Aceste unde ajuta la deblocarea depozitelor de grasime in scopul arderii lor prin exercitii fizice sau prin electrostimulare, efectul cel mai bun fiind obtinut prin tratamentele combinate de remodelare corporala.

Terapie Timp tratament Pret
ULTRASUNETE 20 min 60 lei/tratament
Abonament 10 sedinte 10 x 20 min 540 lei
Abonament 15 sedinte 15 x 20 min 720 lei