Electrostimulare

Este denumita si " fitness pasiv intensiv", iar expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa 6 sedinte pierzandu-se intre 1- 4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangvina si gradul de oxigenare al zonei respective, transformand-o intr-un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei. Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este  placuta, relaxanta, asemanatoare unui masaj.

O sedinta de electrostimulare dureaza 30-45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati prin contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Este foarte important,insa, ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput, dupa un program fix bine stabilit, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa cum dorim, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 4-5 zile.

Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reda fermitatea muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor, atat de nocive organismului. 

Terapie Timp tratament Pret
ELECTROSTIMULARE 45 min 60 lei/1 zona
Abonament 10 sedinte 10 x 45 min 540 lei
Abonament 15 sedinte 15 x 45 min 720 lei