Terapia cu LED


Durata si pret : 20 min, 60 lei/sedinta ( Pachet 10 sedinte 510 lei)


Efectele terapiei cu led sunt de natura fotochimica: fotonii pătrund în ţesut şi sunt uşor absorbiţi în membrana celulei. Permeabilitatea acesteia se modifică şi produce o reacţie fotochimică în urma căreia se eliberează ATP (adenozin trifosfat), enzima responsabilă de metabolismul celular.

Diodele Emitatoare de Lumină (LED) sunt o formă modernă de terapie prin energie luminoasă şi sunt similare laserelor, având aceleaşi efecte de vindecare, dar diferă de acestea prin modul în care energia luminoasă este transmisă. LED se răspândeşte pe o suprafaţă mai mare, ceea ce determină reducerea timpului de tratament faţă de cazul folosirii laserului.

LED nu emit suficientă putere pentru a distruge ţesutul, dar au destulă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea corpului. Având o manifestare de amploare redusă, dar un ciclu de funcţionare lung,Terapia LED se caracterizează printr-o emisie mult mai blândă a aceleiaşi lungimi de undă a luminii vindecatoare pe care o emite şi laserul soft folosit în estetica aplicată, însă la un randament energetic mult mai ridicat.

Alte efecte:

  • Stimuleazăproducţia de colagen şi reduce producţia de melanină (eliminând petele)
  • Accentuează procesul de vindecare a rănilor, eczemelor
  • Atenueazăridurile şi liniile fine din jurul ochilor
  • Tonifiază musculatura şi redă fermitatea pielii
  • Stimulează şi activează metabolismul celulelor epidermei
  • Este adeseori asociată cu culori, pentru a potenţa efectele benefice asupra organismului.

Culoarea albastră are efect antiinflamator, antiseptic, antipiretic, decongestionant al durerii dar şi catifelant, normalizează producţia de sebum, excelent pentru piele iritată, antialergic, ideal în tratamentele antiacneice, ale herpesului, alergiilor solare şi arsurilor solare.

Culoarea galbenă stimulează sistemul limfatic şi nervos, tonifierea musculaturii şi nervurilor, îintărirea sistemului digestiv, tratarea pielii iritate şi obosite dar şi reducerea depresiilor şi reenergizarea sistemului nervos.

Verdele ajută la reîntărirea sistemului imunitar, a sistemului circulator şi al inimii, stabilizarea şi stimularea sistemului hormonal, armonizarea organelor, relaxare mentală.

Culoarea rosie este un puternic biostimulant, activând rezervele de energie şi stimulând circulaţia sanguină şi limfatică. Un efect vizibil şi demn de luat în considerare este revitalizarea pielii obosite şi redarea luminozităţii tenului.