Mezoterapie

1. DERMAPEN  - 200 lei/ o sedinta ( serum inclus )      Pachet 3 sedinte- 525 lei

Dermapen este un dispozitiv care realizeaza multiple microintepaturi cu adancime controlata in piele, pentru stimularea remodelarii fibrelor de colagen. Astfel, poate servi la estomparea ridurilor fine, la corectia cicatricilor postacnee sau a vergeturilor si pentru reducerea porilor. Tratamentul va creste absorbtia cutanata a ingredientelor active din serumuri si creme, intensificand,astfel, actiunea lor si patrunderea in derm.

Procedura nu este dureroasa intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de vibratie, fiind astfel perceput ca un masaj. Efectul va fi vizibil printr-o piele neteda, cu textura uniforma, luminozitate si aspect vizibil intinerit si sanatos.

 5 sedinte la interval de 7-14 zile sunt ideale pentru un tratament intensiv, iar pentru intretinere, o sedinta pe luna.  O sedinta dureaza aproximativ 15 minute, iar activitatea poate fi reluata imediat dupa tratament. 

2. JALUPRO - 100 Euro

Folosit cu succes în toată lumea, Jalupro este un tratament medical estetic bazat pe introducerea unor substante biologice în stratul profund al pielii. Jalupro este un complex special de acid hialuronic si aminoacizi esentiali cu rol în sinteza colagenului. Studiile clinice au demonstrat că Jalupro atenuează ridurile din zona fetei, gâtului sau decolteului si reface tonusul, elasticitatea si densitatea pielii. În plus, datorita acidului hialuronic, pielea este hidratată profund si isi recapata aspectul de stralucire si tinerete.

3. MEZOTERAPIE PAR - 50 Euro

Este o metodă minim invazivă de introducere la nivelul scalpului  (pielea capului), la nivelul dermului, în jurul rădacinilor firelor de păr de nutrienți vitali, pentru un păr sănătos și strălucitor. Podoaba capilară are permanent nevoie de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi nucleici ,antioxidanți și coenzime, de accelerarea circulației de la nivelul scalpului pentru a avea rezistență și o durată cât mai lungă de viață. 

Cu ajutorul acestui tratament efectuat periodic părul își recapătă densitatea,  fenomenul de cădere  este diminuat, firele își refac structura, isi recapătă grosimea.

4. TERAPIA  PRP - 270 Euro

Tratamentul cu plasmă autologă îmbogătită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscut sub denumirea de “Terapia vampirilor” este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forte proprii, care presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din propriul sânge si reinjectarea, după procesare, în tesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară si de sinteză de neocolagen pe termen lung.

Folosit initial în ortopedie, în refacerea tendoanelor si oaselor după fracturi, apoi în stomatologie (în regenerarea gingivală), în chirurgie plastică (în cicatrizare), tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume pentru reîntinerirea pielii fetei, a gâtului, a decolteului si a mâinilor.

Fără risc de alergie sau de a face infectii, se vor obtine rezultate cât mai naturale in mentinerea proprietătilor de elasticitate, fermitate si strălucire a pielii pe termen lung.

MEZOTERAPIE Timp tratament Pret
JALUPRO 30 min 100 Euro
COCKTAIL CU VITAMINE
30 min 100 Euro

MEZOTERAPIE PAR

30 min 50 Euro

*Preturile se vor incasa in lei la cursul BNR corespunzator zilei in care se face plata.