Corectia buzelor


Durata si pret: 60 min, 1600 - 2 800 lei


 Interventia de marire a buzelor prin injectarea de acid hialuronic nu este o procedura complicata, dar nici grevata de orice risc. Este foarte important ca pacienta sa cunoasca toate etapele tratamentului, rezultatele, durata efectului si, nu in ultimul rand, alternativele sale, pentru a alege impreuna cu medicul varianta cea mai potrivita.

 Facand parte din categoria fillerelor (substante de umplere) resorbabile, acidul hialuronic este o substanta identic naturala. El se gaseste in mod obisnuit in piele, conferindu-i acesteia volum si hidratare. Ca urmare, organismul nu il percepe ca pe un corp strain si astfel nu exista risc de reactii alergice.

In ceea ce priveste buzele, odata cu procesul de imbatranire, cantitatea de acid hialuronic din structura lor si a pielii in general, scade. Se modifica astfel gradul de hidratare, se percepe o diminuare a volumului, apar binecunoscutele riduri verticale deasupra buzei superioare, atat de inestetice. 

Pentru corectarea acestor modificari  fiziologice este foarte potrivita utilizarea acidului hialuronic in vederea refacerii volumului pierdut, sau pur si simplu pentru obtinerea unui volum suplimentar, daca ne dorim buze mai “pline”, mai conturate.

Deoarece este vorba despre o zona extrem de sensibila la durere, interventia se desfasoara doar sub anestezie locala, prin infiltratii la nivelul regiunii tratate, sau crema anestezica, astfel incat procedura sa nu fie dureroasa. 

Dupa efectuarea tratamentului, edemul local poate persista cateva zile, in functie de volumul substantei injectate si de raspunsul individual. 

In cazul acidului hialuronic, efectul nu este permanent, substanta se resoarbe lent, fiind metabolizata de organism intr-un interval de timp variabil de la pacient la pacient (acest interval depinde de foarte multi factori, de cantitatea de substanta injectata, de localizarea ei, de gradul de mobilitate al zonei etc.). 

Un avantaj important este ca rezultatul sedintei initiale poate fi retusat, in functie de dorinta pacientului, astfel ca teama de asimetrie sau mici neregularitati care insoteste frecvent acest tip de interventie, nu-si are rostul.

Dupa o procedura care dureaza intre 20-30 minute, rezultatele se observa imediat.
Interventia se efectueaza cu anestezie locala, deci nu este dureroasa.
Activitatea poate fi reluata imediat dupa tratament.