Tatuaj semi-permanent

Machiajul semi-permanent, rafinamentul femeii moderne!

Machiajul semi-permanent este cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timp si bani si de a fi sigura ca urmele inestetice de culoare un vor aparea, indiferent de durata evenimentului. El reprezinta o metoda simpla, nechirurgicala de aplicare, in stratul superficial al pielii ( derm) al unui pigment natural la nivelul buzelor, sprancenelor si al pleoapelor, menita sa sublinieze discret frumusetea naturala. 

Este un “salvator” pentru persoanele active , nu numai dimineata, lasandu-ti mai mult timp pentru alte activitati, dar si in cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj : urmele de ruj lasate pe pahare, conturul care se intinde, buzele colorate inegal, rimelul care curge si devine inestetic, iar in cazul in care ai tenul sensibil, esti alergica la produsele cosmetice sau pur si simplu te-ai saturat sa te machiezi tot timpul, machiajul semi-permanent este solutia ideala.

Procedura se va efectua cu o anestezie locala sub forma de crema ( Emla), cu ace sterile, de unica folosinta, in cadrul Clinicii ProEstetica Medical, etajul 4, cu personal calificat si experimentat. Consultatia este gratuita si  semnarea unui consimtamant pentru interventie este recomandata. In timpul tratamentului se va simti un usor disconfort, insa la nivelul suportabilitatii.

Retusul tatuajului ( la 14- 20 zile de la interventie), sau eventualele mici interventii de perfectionare intra in costul initial. Efectul dureaza intre 4 si 6 ani, insa o reimprospatare a culorii poate fi facuta inainte de trecerea acestui timp.

Activitatea poate fi reluata fara probleme imediat dupa interventie, iar dumneavoastra va veti bucura de efect inca din prima clipa.

Preturi machiaj/tatuaj semi-permanent

Zona de tatuat Timp tratament Pret
Sprancene 45 min 200 Euro
Pleoape superioare 45 min 100 Euro
Pleoape inferioare 45 min 100 Euro
Ambele pleoape complet 60 min 150 Euro
Buze contur 60 min 200 Euro
Buze colorare completa 90 min 250 Euro
Cicatrice mici 30 min 100 Euro
Areole post-implant 45 min 150 Euro
Areole reconstructie 90 min 250 Euro

*Preturile se vor incasa in lei la cursul BNR al zilei in care se face plata!