Tipărire

Fotointinerirea

Dr.Ioana Popescu- Medic Specialist Dermato-Venerologie 

ProEstetica Medical Spa

 

Cu trecerea anilor, apar modificari caracteristice fenomenului de maturizare, iar mai apoi, de imbatranire, conditionate genetic, la care se adauga influenta factorilor de mediu (soare, vant, variatii de temperatura, umiditate), ce determina, printr-o actiune de "erodare" microscopica dar continua, deteriorarea vizibila a tegumentului.

Tehnologia IPL  este una dintre cele mai eficiente metode ale esteticii  moderne, utilizand lumina intens pulsata pentru realizarea fototermolizei selective la nivelul structurilor cutanate.

In urma tratamentului, este imbunatatita circulatia sanguina, creste sinteza de colagen si elastina in derm, tenul devine uniform, tonic si luminos, fara durere, fara risc de infectie, fara timp de recuperare.

Metoda este folosita pentru corectarea elastozei (modificari de culoare si textura ale pielii survenite in urma expunerii prelungite la soare), pentru indepartarea petelor solare si a petelor de batranete, pentru reducerea dimensiunilor porilor si cresterea elasticitatii si luminozitatii tenului.

Fotointinerirea IPL poate fi utilizata cu succes la nivelul fetei, decolteului, mainilor, sau in oricare zona care prezinta tulburari de pigmentare si structura ale pielii.