ProEstetica Medical Spa, Frumusete prin sanatate!

ProEstetica Medical, deja binecunoscuta drept una dintre Clinicile cu renume international in Chirurgia  Estetica si a obezitatii, si-a extins aria de activitate prin centrele de tip Medical Spa. Primul dintre ele este situat chiar in incinta Clinicii, la ultimul nivel si raspunde dorintelor de intretinere pre si post chirurgicala ale pacientilor sai, dar si acelora care nu au nevoie inca, sau nu indraznesc  sa apeleze la o metoda chirurgicala.

Acest nou concept se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor, persoanelor tinere cat si celor mature care se pretuiesc si doresc sa-si intretina frumusetea prin metode minim invazive, care sa nu le afecteze sanatatea.

ProEstetica Medical Spa ofera solutii profesioniste in cadrul unei Clinici moderne, prin consiliere strict medicala in urmatoarele domenii: Dermatologie si Estetica, Epilare definitiva VPL si Laser, Cosmetica Dermatologica, Machiaj/Tatuaj medical semi-permanent, Remodelare corporala si tratamentul celulitei, Fitness. Toate tratamentele sunt individualizate, cu terapeut personal pe tot parcursul programului.

Echilibrul ne da putere de munca si energia de a ne realiza visele. Frumusetea este o parte importanta din acest intreg si ne face optimisti, cu pofta de viata. Primim  sanatate si frumusete inca din momentul in care ne-am nascut. Este datoria nostra sa le pretuim si sa sporim acest capital, care sa ne serveasca un timp cat mai indelungat.

Puteti sa va bazati pe noi, echipa de profesionisti ProEstetica Medical Spa, in schimbarea pe care o doriti!