Grupul de Firme ProEstetica

Centrul Medical ProEstetica este prima Clinica privata de Chirurgie Estetica si Chirurgie generala din Romania (1994).

Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragoste de semeni, doctorii Dana Jianu - Medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - Medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.

Viziteaza Site-ul 


Inspirate din frumusetea naturala a insulei Bali, Centrele  Bali Spa Cornu-Prahova si Bali Spa Radisson BLU Bucuresti  ofera un meniu  diversificat de terapii de  relaxare si frumusete sub consiliere medicala.  

Pasiti  intr-o lume exotica de terapii senzoriale complete, unde  timpul si grijile raman la usa si o nouă călătorie este pe cale sa inceapa! Alegeti dintr-o gama completa de terapii pentru minte, trup si suflet adaptate special sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastră!

Terapeutii nostri sunt educati sa asculte, sa recomande terapia potrivita, sa faca tot ceea ce au invatat pentru a va relaxa corpul, mintea si vor încerca, prin efectul terapiilor, sa va alunge tensiunile ,calauzindu-va intr-o lume noua, in care nici o grija nu mai conteaza. 

Viziteaza Site-ul